0623774900 info@gertvandam.nl
h

OVER VAN DAM DAKBEDEKKINGEN

Nadat Gert vele jaren werkzaam is geweest als dakdekker hebben wij, Gert en Jolanda van Dam, per 1 mei 2008 de stap genomen ons eigen bedrijf te starten. Jolanda doet de administratie en Gert doet vanzelfsprekend alle overige werkzaamheden… Want dakdekken is niet het enige waar wij ons mee bezighouden. Onder de verschillende werkzaamheden waar u, als klant, een beroep op ons kunt doen vallen onder andere ook lood-, zink- en koperwerkzaamheden voor dakkapellen en hemelwater- afvoeren. Maar ook voor het vervangen van boeiboorden, windveren en houtrot kunt u bij ons terecht. Tevens plegen wij onderhoud aan daken, maken wij goten schoon en voeren wij diverse andere reparaties uit. Sinds begin dit jaar is onze zoon Menno van Dam ook lid geworden van het bedrijf. Het is officieel van Dam Dakbedekkingen V.O.F. samen zorgen wij allemaal voor een waterdicht geheel.

Gert van Dam

Vader, leermeester en eigenaar

Na de LTS ben ik meteen aan de slag gegaan in de bouw sector. Na 22 jaar in loondienst geweest te zijn als dakdekker heb ik in 2008 de stap gewaagd om voor mijzelf te beginnen. November 2017 is mijn zoon Menno bij het bedrijf gekomen en samen zorgen wij nu voor een waterdicht geheel.

Menno van Dam

Zoon, leerling en toekomstig eigenaar

Tijdens en voor mijn timmeropleiding was ik al veel bij mijn vader aan de gang. Altijd mee naar kleine klussen, helpen waar het kon. Na mijn opleiding ben ik fulltime in het bedrijf aan de slag gegaan en werk ik met veel plezier samen. Elke dag is een leerproces om dit prachtige vak beter te leren.

CONTACT

Van Dam Dakbedekkingen V.O.F.
Bennekomseweg 97
6871 KD Renkum
0317314907
0623774900
info@gertvandam.nl

SOCIAAL

Volg Van Dam Dakbedekkingen
op social media!

ONTWERP